ΕΣΚΑΣΕ: Πιάσαμε τον Παναγιώτη του Power of Love με ανοιχτό πουκάμισο και σε τρυφερές στιγμές με…Τα φιλιά έδιναν κι έπαιρναν!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του Power of Love. Μέσα στο παιχνίδι ήταν από τους πιο όμορφους άντρες και σίγουρα εντυπωσίαζε τον γυναικείο πληθυσμό. Οι θαυμάστριες ήταν πολλές, αλλά εκείνος είχε μάτια μόνο για την Άννα Λορένη, με την οποία ήταν μαζί στο σπίτι της αγάπης.

Έξω όμως από αυτό η σχέση τους δεν κράτησε κι έτσι χώρισαν. Από τότε ο Παναγιώτης είναι ελεύθερος και το απολαμβάνει. Είναι μόλις 30 ετών και ζει την κάθε του στιγμή. Κατάγεται από την Νάξο και ζει στην Αθήνα.

Χθες τον πιάσαμε σε μια πολύ τρυφερή στιγμή με ένα πανέμορφο και γλυκούλι… πινσεράκι!

Δείτε τους και λιώστε!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου