ΕΣΚΑΣΕ: Παίκτρια του Power of Love βάζει νυφικό και είναι κούκλα! Δείτε ποιος θα είναι ο γαμπρός-ΔΕΝ πάει ο νους σας!

Μπορεί στο Power of Love 2 να μην δημιουργήθηκαν ζευγάρια, πέραν του Παύλου Τερζόπουλου και της Ρένιας Τσακίρη, που κι αυτοί είχαν τα σκαμπανεβάσματά τους, στο Power of Love 1 όμως είχαμε πολλά. Μέχρι σήμερα όμως επιβιώνουν ακόμα δύο. Ο Δώρος Παναγίδης με την Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Οι τελευταίοι είναι αχώριστοι, καθώς δεν υπήρξε κανένα διάστημα χωρισμού τους και είναι η ενσάρκωση και η καθαρή επιτυχία του Power of Love. Ουσιαστικά εκείνοι είναι οι νικητές του παιχνιδιού, παρόλο που δεν κέρδισαν το έπαθλο.

Απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές του, είναι αχώριστοι και τα κάνουν όλα από κοινού. Έχουν ιδρύσει την δική τους εταιρεία με ρούχα και ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Αυτό που λείπει είναι ένας γάμος! Άντε Σωκράτη τι περιμένεις; Πάρ’ το το κορίτσι!

Δείτε την Κυριακή ντυμένη νυφούλα για χάρη μιας φωτογράφισης:

κ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου