Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Γιατί καταγγέλλει την έκθεση γνωστού καλλιτέχνη

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση πολλές φορές δείχνει την ευαισθησία της στα ζώα και είναι αρκετά ενεργή στα social media. Αυτή την φορά καταγγέλλει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram: «Τα ζώα δεν είναι εκθέματα. Ντροπή».

Η χρύση κληρονόμος αναφέρετε στην έκθεση του  Τζεφ Κουνς η οποία εγκαινιάστηκε στις αρχές της εβδομάδας  στα Σφαγεία της Ύδρας. Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου  για να τιμήσει με την παρουσία του τον διάσημο καλλιτέχνη. Δεν άργησαν όμως να έρθουν και οι πρώτες αντιδράσεις αναφορικά με τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και την κακοποίηση ζώων που έλαβε χώρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση παίρνει θέση για την προστασία των ζώων. Άλλωστε σε αυτόν τον σκοπό έχει αφιερώσει τη ζωή της δημιουργώντας τα Save a Greek Stray και A promise to animals.

Αυτή τη φορά αναδημοσίευσε τα stories της ακτιβίστριας και blogger Lady Papaya. Σε αυτά αναφέρεται: «Από προχθές άνοιξαν τα σφαγεία στην Ύδρα με την έκθεση του Τζεφ Κουνς. Αυτός ο χώρος ήταν παλιά σφαγεία και μετά έγινε εκθεσιακός. Στο πλαίσιο της έκθεσης έχουν τρία πρόβατα μέσα στα κελιά. Χθες είχε πάρα πολύ κόσμο στα εγκαίνια και τα ζώα ήταν τρομαγμένα. Τα ζώα δεν είναι εκθέματα! Ντροπή».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία