Επίθεση με βιτριόλι: Ήδη εκτός Ελλάδος μία από τους πιθανούς δράστες-Ποιοι είναι οι υπόλοιποι;

Την ώρα που η 34χρονη άρχιζε το μεσημέρι να δίνει την πρώτη επίσημη κατάθεσή της στους αστυνομικούς από το δωμάτιό της στο Θριάσιο, οι Αρχές έδειχναν πεπεισμένες πως πλέον βρίσκονται πιο κοντά στη μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι. Τα σενάρια που εξετάζονται με προσοχή είναι 5.

Τα 2 έχουν να κάνουν με συναδέλφους της 34χρονης με τους οποίους υπήρχαν προστριβές. Οι ασάφειες της άτυχης κοπέλας για εκείνους γέννησαν υποψίες, όμως και οι δύο προέβαλαν ισχυρά άλλοθι. Με τη μία να βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδος.

Με μεγάλη προσοχή εξετάζεται ακόμα ένα σενάριο. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτό ο πρώην σύντροφος της 34χρονης, με τον οποίο, όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS είχε πρόσφατα ένα έντονο καυγά. Η μεταξύ τους σύγκρουση φέρεται να πυροδοτήθηκε από ένα εύρημα στο κινητό τηλέφωνο της κοπέλας, όμως και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα της επίθεσης.

jh

Στο ίδιο σενάριο εμπλέκεται και στενή φίλη της Ιωάννας που κάνει λόγο για αβάσιμους ισχυρισμούς και εικασίες. Και εκείνη την ώρα του εγκλήματος φέρεται να έχει αποδείξει πως δεν βρισκόταν στην επίμαχη περιοχή της Καλλιθέας.

Στην τελευταία υπόθεση εργασίας των αστυνομικών, κεντρικό πρόσωπο είναι ένας πρώην αντίδικος της κοπέλας. Έχει παρουσιάσει άλλοθι, αλλά τους αστυνομικούς προβληματίζει το γεγονός ότι εργαζόταν σε εταιρεία χημικών και θα μπορούσε να έχει προμηθευτεί το καυστικό υγρό, απλά και εύκολα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου