Επιτέλους! Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας της-Όχι, δεν είναι ο Σάκης Ρουβάς

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που σίγουρα ο οποιοσδήποτε μαγεύεται και θαμπώνεται από την εκπληκτική φυσική ομορφιά της. Πώς ένας άνθρωπος μπορεί να έχει τόσο αρμονικά χαρακτηριστικά, μία αιθέρια αύρα και να εκπέμπει κάτι απόκοσμο και νεραϊδένιο; Ε λοιπόν η Κάτια είναι μία από αυτές τις γυναίκες.

Όσο μεγαλώνει η ομορφιά της ωριμάζει και μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα άκρως γοητευτική, που σε συναρπάζει και σε προκαλεί να την θαυμάζεις ολοένα και περισσότερο.

Με τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα αξιολάτρευτα παιδιά τους έχουν διαμορφώσει μια πολύ δεμένη οικογένεια, που περνούν μαζί πολύ χρόνο και όμορφες στιγμές, τις οποίες μοιράζονται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά όμως η Κάτια δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο, στο οποίο λέπουμε μόνο την γαλάζια θάλασσα, εκμυστηρεύοντάς μας τα εξής λόγια:

«Μια εικόνα μπορεί εύκολα να μεταφερθεί, με τους ήχους της και τις μυρωδιές της.
Για μένα όμως το νερό ήταν πάντα πολλά περισσότερα.Ήταν και είναι το γιατρικό για το συναίσθημα μου. Σε οποιαδήποτε μορφή του, με κάνει ευτυχισμένη, απομακρύνει τις λύπες μου, με θεραπεύει.»

Πόσο συμφωνούμε μαζί της!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα