Επιτέλους! Ευχάριστα τα νέα για τη Βάσω Λασκαράκη-Η δήλωση στo Instagram

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες γυναίκες στην Ελλάδα. Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε γνωστή από την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA, «Η Πολυκατοικία» και από τότε έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του ελληνικού κοινού. Η γνωστή ηθοποιός……

είναι στην πιο δημιουργική φάση της, καθώς ήδη από πέρυσι, την είδαμε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, στην δραματική σειρά «Έρωτας Μετά», όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Η υποκριτική της δεινότητα έφτασε στην κορυφή, με τους θαυμαστές της να υποκλίνονται σε αυτήν.

βασω λασκαρακη,βασω λασκαρακη ηλικια,βασω λασκαρακη instagram,βασω λασκαρακη γαμοσ,βασω λασκαρακη κορη,βασω λασκαρακη βιογραφικο,βασω λασκαρακη τσιμιτσελησ,βασω λασκαρακη μαλλια

Σήμερα λοιπόν, τα ευχάριστα νέα για την επαγγελματική της πορεία ήρθαν μέσω…Instagram, όπου την είδαμε να υπογράφει συμβόλαιο με την Panik Relations.

Δείτε την ευχάριστη στιγμή της!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.