Επιτέλους: Αυτός είναι ο τρόπος για να φαίνεσαι όμορφη και φρέσκια πάντα!

Ως νέα μητέρα, η Katy Perry, όπως όλοι οι νέοι γονείς, αντιμετωπίζει το πρόβλημα της έλλειψης ύπνου, αλλά η τραγουδίστρια έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να το αντισταθμίσει! Ως μητέρα της μικρής Daisy που είναι μόλις τριών μηνών , η Katy Perry εξηγεί ότι αντιμετωπίζει μια σοβαρή πρόκληση εξαιτίας της έλλειψης ύπνου….

Είμαι νέα μητέρα. Η κόρη μου είναι το καλύτερο δώρο στη ζωή μου, αλλά μερικές φορές υπάρχει μια πρόκληση σχετικά με τον ύπνο, όπως ανέφερε στην συνέντευξή της η Αμερικανίδα αγαπημένη μας τραγουδίστρια. Η σύζυγος του Ορλάντο Μπλουμ προφανώς πάσχει από αυτήν την έλλειψη ύπνου, αλλά φαίνεται ότι βρήκε τη λύση για να την αντισταθμίσει στον υπερβατικό διαλογισμό, μια πολύ συγκεκριμένη ινδική πρακτική διαλογισμού.

Η ιδέα πίσω από αυτήν την πρακτική είναι να αναπτύξει την συνείδηση ​ και να μπει σε μια κατάσταση διαλογισμού και απόλυτης πληρότητας. Το καταφέρνει μέσα σε δύο εικοσάλεπτες συνεδρίες τη μέρα.

Λοιπόν κορίτσια θα το δοκιμάσετε;

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.