Έλενα Παπαρίζου: Ακόμα μια φορά έκανε το Instagram να λυγίσει

Η Έλενα Παπαρίζου είναι αγαπητή και ξεχωριστή τραγουδίστρια. Η νικήτρια της Eurovision του 2005 έχει μπει για τα καλά στις καρδιές όλων των Ελλήνων και των Ευρωπαίων. Οι Eurofans την αγάπησαν από την πρώτη κιόλας στιγμή που την είδαν πάνω στην σκηνή να ερμηνεύει με πάθος το “My Number One”.

Αυτό το διάστημα δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια από αυτή την θριαμβευτική νίκη της, η Έλενα εξακολουθεί να είναι άκρως αγαπητή από το κοινό,να έχει στο ενεργητικό της πάρα πολλά τραγούδια με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και γενικά αποτελεί μία από τις κύριες αντιπροσώπους της ποπ μουσικής στην χώρα μας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπουμε πως έχει πάρα πολλούς θαυμαστές, που μάλιστα την στηρίζουν και της στέλνουν μηνύματα αγάπης και θαυμασμού!

papari

Πάμε όμως να δούμε την Έλενα σε μια πιο παλιά εκδοχή της,που σίγουρα όλοι και όλες θυμόμαστε πολύ καλά!

Αυτήν την εμφάνισή της στην Ιερά οδό το 2008-2009 την είχες δει; Εμείς μείναμε κάγκελο όταν την είδαμε!

ScreenHunter 2521

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.