Επικά μυστικά μόδας για να φαίνεσαι ψηλότερη-Τι περιμένεις;

Η αναζήτηση ρούχων μπορεί μερικές φορές να είναι αρκετά δύσκολη για τις μικρότερες γυναίκες. Το παντελόνι είναι πολύ μακρύ και φαίνεται να καταλήγετε να πνιγείτε από άλτες. Είναι δύσκολο να βρεις κάτι που θα έδειχνε πραγματικά την εμφάνισή σου και θα ήταν υπέροχο, οπότε έχουμε συγκεντρώσει μερικές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη….

Οι αγορές δεν είναι πάντα διασκεδαστικές όταν είστε μικρές. Τα τζιν είναι πολύ μεγάλα, δεν υπάρχουν αρκετά μικρά μεγέθη διαθέσιμα ή τα παλτά είναι πολύ φαρδιά στους ώμους. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε με αυτό, ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να ντύσετε κομψά και μοντέρνα , ακόμα και όταν είστε κάτω από 5 πόδια 3in.

Πώς να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει και να φαίνεται υπέροχος όταν είστε μικρός. Θα πρέπει πάντα να πηγαίνετε για παντελόνι και τζιν που έχουν μια σύντομη περικοπή που πέφτει περίπου στον αστράγαλο, ώστε να μην χρειάζεται να ανοίξετε το κάτω μέρος του παντελονιού σας.

Όσον αφορά τα ρούχα, μπορείτε είτε να πάτε για μεγάλα ή μικρά, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι προσαρμοσμένα στο μέγεθος και το σχήμα σας και να ταιριάζουν σωστά. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι κάθετες ρίγες ή τα πολύχρωμα μοτίβα τείνουν να σας κάνουν να φαίνετε ψηλότεροι . Όσον αφορά τα παλτά , θα πρέπει να ακολουθήσετε μικρά στυλ που ξεπερνούν το κατώτατο σημείο σας.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι, γενικά, τα σφιχτά ρούχα και τα κοντά στυλ πρέπει να είναι προσαρμοσμένα σε εσάς ειδικά για να επισημάνετε τη φιγούρα σας όσο περισσότερο μπορείτε.

Τα σωστά παπούτσια
Δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε τα σωστά παπούτσια όταν είστε και οι δύο. Για να αποφευχθεί παπούτσια σας από το να σας φανεί ακόμα μικρότερα από ό, τι είναι, θα πρέπει να πάτε για στυλ μυτερά . Το ίδιο ισχύει και για τις αστραγάλες μπότες με τακούνια και θα πρέπει πάντα να πηγαίνετε για παπούτσια που δεν κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πολύ κοντά.

Όσον αφορά τις μποτάκια, πρέπει να επιλέξετεστυλ που ανεβαίνουν στους αστραγάλους σας καθώς θα επιμηκύνουν τη μορφή σας . Και φυσικά, κάθε ζευγάρι εκπαιδευτών θα είναι μια χαρά!

Τι να αποφύγετε
Όταν είστε αρκετά μικροί, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγετε να φοράτε, και το ίδιο ισχύει και για τους ψηλούς ανθρώπους. Οι παρακάτω κανόνες ισχύουν ειδικά για εμάς λίγο λαϊκό:

Αποφύγετε τα στρώματα
Τα μακριά ρούχα μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντοί ή απλά να σας πνίξουν εντελώς
Οι οριζόντιες ρίγες σας κάνουν να φαίνετε ευρύτεροι
Τα παχιά ή τετράγωνα τακούνια και τα στρογγυλά ή τετράγωνα παπούτσια σας κάνουν να φαίνεστε βαρύτεροι
Το φαρδύ παντελόνι μπορεί να σας κάνει να φαίνεται μικρότερο ή μεγαλύτερο
Τα παντελόνια που κάθονται γύρω από τους γοφούς σας κάνουν να φαίνεστε μικρότεροι, αλλά το παντελόνι με υψηλή μέση σας κάνει να φαίνετε ψηλότεροι
Τα πλεονεκτήματα του να είσαι μικρός
Φυσικά, το να είναι μικρό έχει επίσης τα πλεονεκτήματά του. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ρούχα από το τμήμα παιδιών, τα οποία τείνουν να είναι πολύ φθηνότερα. Επιπλέον, όλο και περισσότερες μάρκες προσφέρουν τις λεγόμενες « μικρές » συλλογές με στυλ και μοντέλα που είναι ιδανικά για εμάς μικρούς ανθρώπους. Και μπορείτε να φορέσετε τακούνια τόσο ψηλά όσο θέλετε! Με λίγα λόγια, το να είσαι μικρό είναι υπέροχο (αν συγχωρείς το παν)!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία