Έντονα εκνευρισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έμαθε ότι η εισαγγελία διέταξε έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών (video)

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν έμαθε, τον Φεβρουάριο, ότι η Εισαγγελία διέταξε έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών της. Η αντίδρασή της ήταν σίγουρα ασυνήθιστη, καθώς μέχρι τότε έδειχνε πάντα ψυχρή και αποστασιοποιημένη, μια στάση που εγκατέλειψε, ειδικά όταν σχολίασε την έμφαση των ιατροδικαστών στις τοξικολογικές εξετάσεις.

«Από ποιον έχετε την ενημέρωση; Ποιος εισαγγελέα; Να δει τι; Ποιος σας τα είπε εσάς αυτά;» φώναζε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στον Alpha στις 9 Φεβρουαρίου 2022.

Μάλιστα δικαιολόγησε τον εκνευρισμό της λέγοντας ότι κάθε γιατρός βγαίνει «και λέει ό,τι του κατέβη, μίλησαν για γονιδιακά που θα τελειώσουν τον Μάιο, μίλησαν για τον απινιδωτή, που δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό είναι λάθος δικό τους, δεν είναι δικό μου».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα είχε έντονα επικρίνει τις διαστάσεις που είχε πάρει η υπόθεση στην κοινή γνώμη. «Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, να σκοτώνει, να βιάζει, αλλά εμείς δεν είμαστε απ’ αυτούς. Δεν αφήνετε το παιδί μου να ηρεμήσει αρχικά και μετά εμάς» είπε.

Μάλιστα, ο εκνευρισμός της έγινε ακόμη εντονότερος όταν σχολίασε τις δηλώσεις ιατροδικαστή για τις τοξικολογικές εξετάσεις.

«Το να λέει ιατροδικαστής ότι δίνουμε βάρος στις τοξικολογικές σε ένα 9χρονο παιδί, πείτε μου εσείς, 9 χρονών Αμεα, τι τοξικολογικά μπορεί να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ;» είπε.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου