Έμεινε κυριολεκτικά μισός, δεν τον γνωρίσαμε: Ένας… άλλος ο Ματθαίος Γιαννούλης, έχασε 30 κιλά κόβοντας 2 πράγματα

Ο Ματθαίος Γιαννούλης παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε τόσο στην περιπέτεια της υγείας του, όσο και στην αλλαγή στην εμφάνισή του.

Όπως τόνισε ο τραγουδιστής για την απώλεια των κιλών του: «Προσπάθησα να χάσω κάποια κιλά για την υγεία μου πάνω από όλα και τα κατάφερα. Έχασα 30 κιλά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω πείσμα. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά κι έχω να τα φάω 9 μήνες, έκοψα εντελώς το αλκοόλ και τα τηγανητά. Έκανα ένα χειρουργείο τον Σεπτέμβρη το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει εδώ και 5 χρόνια. Με έπιανε κρίση πανικού και έφευγα. Το άγχος της δουλειάς με έφερε σε αυτό το σημείο» αποκάλυψε ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Λευτέρη Βαζαίο σημείωσε: «Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Λευτέρη Βαζαίο. Δεν έχω πλέον πικρία. Τότε μας άφησε και στους δύο μια στεναχώρια, αλλά ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα της Ελλάδας. Το κεφάλαιο της συνεργασίας έχει κλείσει πλέον».

Για τη σύζυγό του ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Δεν έχω ανάγκη να δουλέψω. Έχω ένα υπέροχο σπίτι και μια σύζυγο που με αγαπάει και την αγαπάω».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου