Ελπίδα: «Ο άντρας μου έφυγε, όπως ήθελε, στην αγκαλιά μου»

Η Ελπίδα κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision, για τον λόγο που έκανε καριέρα ως “Ελπίδα”, αλλά και για την απώλεια του συζύγου της πριν από δύο χρόνια

Ελπίδα: «Ο άντρας μου έφυγε, όπως ήθελε, στην αγκαλιά μου».

Η γνωριμία και η σχέση μιας ζωής

«Ο σύζυγός μου ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Έτυχε να είναι ξάδερφος της παιδικής μου φίλης. Είχαμε δέκα χρόνια διαφορά. Δεν είχα καταλάβει ότι κάτι υπήρχε ανάμεσά μας.Όταν χώρισα, ερχόταν κάθε βράδυ στο κέντρο που τραγουδούσα. Βγήκαμε μερικές φορές και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μεταξύ μας. Με έκανε να τον ερωτευτώ. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Η ζωή μαζί του ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου τύχει. Δεν θα μπορούσα να ζήσω καλύτερα με έναν άλλο άνθρωπο».

Η ξαφνική απώλεια

«Τον Ιούλιο θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από τον χαμό του. Τον πρώτο καιρό ήμουν χάλια, είχα θυμό. Είχε κάποια θέματα αλλά δεν ήταν για να φύγει. Βγήκαμε να φάμε, και μου έμεινε στα χέρια στο αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει χειρότερο. Είχαμε πάει διακοπές. Πήγαμε στο εξοχικό μας, βγήκαμε να φάμε, πήγαμε να γυρίσουμε στο αυτοκίνητο και μου έμεινε στα χέρια. Ήταν τραγικό, δεν υπάρχει χειρότερο. Εκείνος έφυγε, όπως ήθελε, στην αγκαλιά μου» δήλωσε η Ελπίδα.

Δεν μπορεί να το ξεπεράσει

«Το βλέπω καμιά φορά στον ύπνο μου, δεν ξέρω αν ξεπεραστεί. Τώρα κατέληξα ότι είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Ήταν πολύ καλά και πήγαμε να φάμε και μετά να αράξουμε. Ξαφνικά μου κάνει δεν είμαι καλά και τρέχω να τον βοηθήσω. Τον έφερα σιγά σιγά στο αυτοκίνητο και μου λέει δεν είμαι καλά. Την ώρα που άνοιξα την πόρτα, μου έμεινε στα χέρια. Μετά από ένα μήνα έπαθα έμφραγμα κι αυτό με βοήθησε πολύ για να ξεπεραστεί η κατάσταση. Γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει και τα παιδιά μου τρελάθηκαν. Οπότε είπα Ελπίδα προχώρα και σκέφτηκα τι θα ήθελε ο ίδιος να κάνω». Είπε στο τέλος η Ελπίδα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία