Ελένη Μενεγάκη: Μας έχει ήδη λείψει!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία γυναίκα, που είναι φτιαγμένη για την τηλεόραση. Το να είναι παρουσιάστρια είναι στη φύση της και σίγουρα είναι η καλύτερη στο είδος της. Το όνομά της είναι συνώνυμο της ελληνικής τηλεόρασης και κυρίως της πρωινής ή μεσημεριανής ζώνης. Όλα αυτά τα χρόνια μας κρατάει συντροφιά με……….

την όμορφη παρέα της, το κέφι της, το πηγαίο χιούμορ της, αλλά κυρίως με τις επικοινωνιακές της ικανότητες, που είναι αυτές που την καθιστούν το πρώτο όνομα στο μυαλό μας όταν μιλάμε για παρουσιάστρια.

elenimenegaki 117597903 3467292339969892 1758730593830287819 n

Αν και πλέον που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση μας ράγισε την καρδιά και ήδη μας λείπει, εκείνη περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνοντας την ξεγνοιασιά και την ηρεμία!

Δείτε την εδώ πιο όμορφη από ποτέ και θα σας πέσει το σαγόνι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι να θυμάται από το παρελθόν , τι να απολαμβανει στο παρόν και τι να σχεδιάζει για το μέλλον ! #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα