Ελένη Μενεγάκη: Η επική throwback φωτογραφία που ούτε εκείνη ήξερε ότι υπήρχε….

Η Ελένη μπήκε στα σπίτια του κόσμου μέσα από την ιδιωτική τηλεόραση και έγινε ένα μαζί του τον ψυχαγώγησε και του έφτιαξε την διάθεση. Αν και αποφάσισε να αποσυρθεί από το κομμάτι της τηλεόρασης και να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Αν και όλοι μας λυπηθήκαμε σεβόμαστε αυτή της της απόφαση.

Η σύνδεσή της με το το τηλεοπτικό κοινό ήταν πολύ μεγάλη και άφησε τεράστιο κενό στην πρωινομεσημεριανή-ψυχαγωγική ζώνη. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης ακόμα και τώρα που έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρόμενα ο κόσμος συνεχίζει να την αγαπά και να την επιζητά.

ελένη μενεγάκη, ελένη μενεγάκη μικρή, ελένη μενεγάκη σπουδές, ελένη μενεγάκη έγκυος, ελένη μενεγάκη ηλικία, ελένη μενεγάκη instagram, ελένη μενεγάκη παιδιά, ελένη μενεγάκη σπίτι, ελένη μενεγάκη εσωτερικό σπιτιού

Το κοινό όμως συνεχίζει να την αγαπά και να την ακολουθεί στα social media. Μία παλιά της φωτογραφία συγκλόνισε το Instagram και προκάλεσε χαμό από σχόλια!

Δείτε εδώ και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα