Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση-ΟΛΑ τα τελευταία νέα για την πολυπόθητη επιστροφή!

Από τη στιγμή που ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη δέχθηκε δελεαστικές προτάσεις τόσο για την τρέχουσα αλλά κυρίως για την επερχόμενη σεζόν. Πολλά ακούστηκαν για την προσφορά του ΑΝΤ1, αλλά αυτή του MEGA φαίνεται να δελεάζει τη δημοφιλή παρουσιάστρια αλλά και να προχωράει….

Σύμφωνα με όσα γράφονται από χθες στους ιστότοπους αλλά και με πληροφορίες από το Έλα χαμογέλα, οι συζητήσεις προχωρούν, καθώς η Ελένη δείχνει (προς το παρόν) να είναι δεκτική. Φυσικά, δεν αναμένουμε να κάνει κάτι διαφορετικό από το αναλάβει την πρωινή / μεσημεριανή ζώνη, όπως έκανε άλλωστε τόσα χρόνια, αρνούμενη να δοκιμάσει οτιδήποτε διαφορετικό.

Ένα είναι σίγουρο, ότι ανάλογο ρεπορτάζ δεν θα δούμε (όπως έγινε άλλωστε και χθες) στις εκπομπές του ALPHA καθώς υπάρχει εμπάργκο σε ότι αφορά την “έκπτωτη” Ελένη!

Ελένη Μενεγάκη: Η επική throwback φωτογραφία που ούτε εκείνη ήξερε ότι υπήρχε….

Η Ελένη μπήκε στα σπίτια του κόσμου μέσα από την ιδιωτική τηλεόραση και έγινε ένα μαζί του τον ψυχαγώγησε και του έφτιαξε την διάθεση. Αν και αποφάσισε να αποσυρθεί από το κομμάτι της τηλεόρασης και να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Αν και όλοι μας λυπηθήκαμε σεβόμαστε αυτή της της απόφαση.

Η σύνδεσή της με το το τηλεοπτικό κοινό ήταν πολύ μεγάλη και άφησε τεράστιο κενό στην πρωινομεσημεριανή-ψυχαγωγική ζώνη. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης ακόμα και τώρα που έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρόμενα ο κόσμος συνεχίζει να την αγαπά και να την επιζητά.

ελένη μενεγάκη, ελένη μενεγάκη μικρή, ελένη μενεγάκη σπουδές, ελένη μενεγάκη έγκυος, ελένη μενεγάκη ηλικία, ελένη μενεγάκη instagram, ελένη μενεγάκη παιδιά, ελένη μενεγάκη σπίτι, ελένη μενεγάκη εσωτερικό σπιτιού

Το κοινό όμως συνεχίζει να την αγαπά και να την ακολουθεί στα social media. Μία παλιά της φωτογραφία συγκλόνισε το Instagram και προκάλεσε χαμό από σχόλια!

Δείτε εδώ και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου