Ελένη Μενεγάκη: «Δεν φτάνει μόνο να είσαι ταλέντο, δεν φτάνει μόνο να είσαι επιτυχημένος»

Η Μέλπω Ζαρόκωστα, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Επίσης, τόνισε ότι η Αλίκη ήταν ένα μεγάλο ταλέντο που καταστράφηκε.

Ελένη Μενεγάκη: «Πρέπει να ξέρεις να απαιτείς, να ξέρεις ποιος είσαι»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιζε ψεύτικα, κατέστρεψε το ταλέντο της. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ένιωθε λίγος μπροστά της και ήταν».

Αμέσως μετά τη μετάδοση του αποσπάσματος, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε να συζητά με τους συνεργάτες της για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Στις ταινίες δεν έμπαινε πρώτο της Αλίκης το όνομα; Μόνο του έμπαινε; Θέλω να πω υπήρχαν κάποιες συμφωνίες. Για να γίνονται οι συμφωνίες και να τηρηθούν από αυτούς που συμφωνούσαν κάποιος λόγος υπήρχε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ταλέντο, παιδιά. Είναι άλλο!».

«Δεν συμφωνώ. Δεν φτάνει μόνο να είσαι ταλέντο, δεν φτάνει μόνο να είσαι επιτυχημένος. Πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι και την εικόνα σου.

Πρέπει να ξέρεις να απαιτείς. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι και πώς θα τα ζητήσεις… Η Αλίκη τα ζητούσε!

Δεν έχεις ακούσει να λένε πως μόνο η Αλίκη έπαιρνε ποσοστά; Οι άλλοι δεν μπορούσαν να ζητήσουν; Κάποιοι που ζήτησαν, πήραν. Είναι όλα μαζί! Έκανε διαχείριση της εικόνας της, των οικονομικών της, της ζωής της – τα πάντα!».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία