Ελένη Φουρέιρα: Ξεσήκωσε στην επετειακή βραδιά στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου

Τον καλύτερό της εαυτό για ακόμα μία φορά έδωσε η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνοντας τους πάντες στην επετειακή βραδιά μπροστά από το μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει γίνει σύμβολο της lgbt κοινότητας και χθες το βράδυ ξεσήκωσε τους πάντες έξω από το νυχτερινό κλαμπ Shamone που γιόρτασε έναν ακόμα χρόνο λειτουργίας του.

Εκατοντάδες θαυμαστές της και θαυμαστές του Νυχτερινού Club είχαν μαζευτεί από νωρίς δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Γκάζι με την Ελένη Φουρέιρα να βγαίνει στη σκηνή και να βάζει κυριολεκτικά φωτιά στη διάθεση όλων.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές της και όχι μόνο άρχισαν να αναρτούν εκατοντάδες stories τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα φορώντας ένα μαύρο μαγιό και ένα φλούο πράσινο παντελόνι.

Την βραδιά άνοιξαν Drag Queen που η καθεμία έδωσε ένα ξεχωριστό τόνος στην απολαυστική βραδιά μέχρι να βρεθεί επιστήμης η Ελένη Φουρέιρα.

Mε τις δεκάδες επιτυχίες της  αλλά και με τα καλοκαιρινά της hit κατάφερε να κρατήσει το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία