Ελένη Φουρέιρα: Ποιος ο λόγος που την απέρριψε η ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Eurovision!

Tη συνέντευξη του Mr Panik και κριτή του House of Fame, Γιώργου Αρσενάκου φιλοξενεί αυτό το Σάββατο το τεύχος του περιοδικού OK! Η εκπομπή Ευτυχείτε παρουσίασε αποκλειστικά μέρος αυτής, στην οποία ο Γιώργος Αρσενάκος αποκαλύπτει (και απαντά σε ένα αιώνιο ερώτημα των Eurofans) τον λόγο για τον οποίο η ΕΡΤ δεν έστειλε την Ελένη Φουρέιρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

“Περάσαμε απο σαράντα κύματα, για τρία χρόνια προσπαθούσαμε με ανάθεση, εθνική επιλογή, επιλογή τραογουδιού απο το κοινό. Όμως, παρότι δεν μας το είπαν ποτέ ευθέως, η αιτία που δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα, ήταν η φημολογία για την καταγωγή της…”.

Η δήλωση επιβεβαιώνει τις υποψίες όλων μας για τον πραγματικό λόγο, που δεν εκπροσώπησε ποτέ (μέχρι σήμερα) την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού.

ΣΟΚ: Η Ελένη Φουρέιρα μόνο με τα απαραίτητα μπροστά στο παράθυρο ξενοδοχείου-Τι έκανε;;;

Η Ελένη, όχι μόνο τα δίνει όλα σωματικά on stage, αλλά και ψυχικά. Το πάθος και η ενέργειά της ξεχειλίζουν και κάνουν το κοινό της να παραληρεί. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, που κάθε φορά που κοινοποιεί κάτι, γκρεμίζουν την πλατφόρμα του….

Το εκπληκτικό κορμί και η απίστευτη κίνησή της σαν αίλουρος, της προσδίδουν μία μοναδική χάρη, που έχει σαγηνεύσει όλο τον κόσμο. Μετά από την δυναμική εμφάνιση στην Eurovision όλη η Ευρώπη παραληρούσε μετά την δυναμική της εμφάνιση on stage. Τις επισκίασε όλες και έφτασε στην κορυφή της καρδιάς μας.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πιο εκρηκτική και εντυπωσιακή παρουσία της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο. Στην Ευρώπη είναι μια σταρ, ενώ της έχουν δώσει το “παρατσούκλι” Beyonce της Ευρώπης.

Δες την πιο hoτ από ποτέ….

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου