Ελένη Φουρέιρα: Επανεμφάνιση… στην πισίνα!

Τη στιγμή που οι θαυμαστές της Ελένης Φουρέιρα ανησυχούσαν μετά τις απανωτές ακυρώσεις των συναυλιών της, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για όλο το καλοκαίρι, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες της στην πισίνα.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως απολαμβάνει τόσο την πισίνα όσο και το ελληνικό τοπίο.

Δείχνει ότι έχει επανέλθει πλήρως μετά την ανακοίνωση πως ακυρώνει τις προγραμματισμένες συναυλίες της για λόγους υγείας.

Η Φουρέιρα απαθανατίστηκε με μαγιό μπροστά από ιδιωτική πισίνα και με φόντο τη θάλασσα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Απολαύστε τη θέα».

Όπως είναι φυσικό, οι φαν της άφησαν πολλά likes και κολακευτικά σχόλια.

Υπενθυμίζεται πως έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι ακυρώσεις των συναυλιών της Φουρέιρα. «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα.

Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει η τραγουδίστρια στις 30 Ιουλίου στις Καστανιές Έβρου.

Ενώ πριν από λίγες μέρες είχε προηγηθεί μια άλλη ακύρωση, που αφορούσε εμφάνισή της στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, η Φουρέιρα ήταν προγραμματισμένο να κάνει live σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου, το βράδυ της Παρασκευής.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, μιας και η συναυλία της τραγουδίστριας ακυρώθηκε.  Σύμφωνα με ανακοίνωση του μαγαζιού, η σταρ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, που καθιστούσε αδύνατη την παρουσία της εκεί.

«Δυστυχώς, για λόγους υγείας, η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Nava Seaside την Παρασκευή 22 Ιουλίου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Η ομάδα του Kinky Nights της εύχεται καλή ανάρρωση. Το Kinky Party θα πραγματοποιηθεί και θα επικοινωνήσουμε για νέες κρατήσεις», τονιζόταν στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, φαίνεται πως η Φουρέιρα είναι καλά στην υγεία της. Φυσικά, από τη δική τους πλευρά, οι θαυμαστές της αναμένουν την επιστροφή της στις πίστες ανά την Ελλάδα ώστε να την απολαύσουν και πάλι.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία