Ελένη Χατζίδου: Το δημόσιο ξέσπασμα «Δεν είναι όλα καλά…»Τι έχει συμβεί; Η τρυφερή στήριξη του άντρα της

Η Ελένη Χατζίδου είναι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της. Περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι παντρεμένη με τον άντρα που αγαπάει πολύ. Ο Ετεοκλής Παύλου, ο σύζυγος της τραγουδίστριας, την αγαπάει εξίσου πολύ και έχουν μία υπέροχη και αξιοζήλευτη σχέση μεταξύ τους. Είναι ακόμα…..

τόσο ερωτευμένοι όσο και την πρώτη φορά.

Είναι πάνω από όλα φίλοι εκτός από σύντροφοι και περνούν μαζί πολλές ώρες, αφού ο ένας απολαμβάνει με την ψυχή του την παρά του άλλου.

Δεν είναι όμως όλα ρόδινα. Ιδίως μια γυναίκα σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη χρειάζεται ηρεμία και υποστήριξη. Λίγο οι ορμόνες, λίγο η εργασία, λίγο η βαβούρα της καθημερινότητας φτάνουν και περισσεύουν για να δημιουργηθούν άγχος και νευρικότητα.

Ο Ετεοκλής όμως την στηρίζει και την κάνει να τα ξεχνάει όλα!

Δείτε την ανάρτηση:

ScreenHunter 90

Η Ελένη αισθάνεται ευλογημένη που τον έχει και απ’ ότι φαίνεται και ο ίδιος νιώθει αντίστοιχα.

Τι πιο ωραίο από την αμοιβαία αγάπη; Ευχόμαστε με το καλό να έρθει το παιδάκι τους και να ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι!

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου