Έλενα Πιερίδου: Τι απαντάει για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Αμούτζα

Όλα δείχνουν πως η Έλενα Πιερίδου και ο Γιώργος Αμούτζας πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τη δουλειά τους και όχι με την προσωπική τους ζωή.

Η Έλενα Πιερίδου παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life και την Νίκη Κώτσου και απάντησε στις φήμες χωρισμού από τον γνωστό ηθοποιό.

Εκτός από την επαγγελματική είναι σημαντική κι η προσωπική ζωή. Έχει γίνει γνωστός ο χωρισμός σου από τον συνάδερφό σου, Γιώργο Αμούτζα…

Ο Γιώργος υπήρχε στη ζωή μου και συνεχίζει να υπάρχει. Αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι η σχέση μας αφορά πιο πολύ εμάς τους δύο.

Η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά σου;

Αυτό είναι κάτι που σου το βγάζει ο άνθρωπος. Οικογένεια μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που βρεθήκατε μαζί. Οικογένεια μπορεί να είναι οι φίλοι που επέλεξες. Το τι γεμίζει τον καθένα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό. Εγώ πηγαίνω λίγο με τη ζωή. Δεν κάνω σχέδια. Ωστόσο, θα ήθελα ιδανικά να κάνω ένα παιδάκι.

Ο Γιώργος Αμούτζας έδωσε αινιγματική απάντηση για τη σχέση του με την Έλενα Πιερίδου και τον πρόσφατο χωρισμό τους

Ανάμεσα στις παραστάσεις του Φιλοκτήτη που πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στη Νίκη Κώτσου για την Real. Ο ηθοποιός δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με τον χωρισμό του από την Έλενα Πιερίδου. Την οποία θα δούμε φέτος στον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Γλυκάνισος.

Ο Γιώργος Αμούτζας είπε χαρακτηριστικά πως δεν του αρέσει να σχολιάζει τα προσωπικά του θέματα. Αλλά αρκείται να μιλάει για τη δουλειά του. Ενώ όλα τα υπόλοιπα του φαίνονται ότι είναι ριάλιτι.

«Δεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν το επιδιώκω καθόλου».

«Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

«Την χρονιά που πέρασε κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία και έχω ήδη κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος «γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα» συμπλήρωσε, επίσης, ο πρωταγωνιστής του Σασμού.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο. Ενώ από τον Μάρτιο που μας πέρασε, πήραν την απόφαση να στεγάσουν τον έρωτα τους κάτω από την ίδια στέγη. Με αποτέλεσμα η είδηση του χωρισμού τους να πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, προκαλώντας ερωτηματικά στο στενό τους περιβάλλον ως προς τι μπορεί να συνέβη ανάμεσα τους.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία