Ελευθερία Ελευθερίου: Με αποκαλυπτικό φανελάκι και…τσίτα προσόvτα!

Είναι μικρόσωμη, αλλά θαυματουργή. Η Ελευθερία Ελευθερίου συνδυάζει ταλέντο και ομορφιά σε συμπυκνωμένη συσκευασία. Η κούκλα τραγουδίστρια από την Κύπρο έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό μετά από τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό X-Factor. Παρόλο που έφυγε στο 5ο live, εκείνη δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Μας έχει συνηθίσει στην επιτυχία, ενώ πάντα παλεύει για να πετύχει τα όνειρά της. Το κυνηγά και γενικά δεν επαναπαύεται ποτέ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πλάσμα που συνδυάζει την εξωτερική εμφάνιση με τον αξιέπαινο χαρακτήρα.

Στην Ελευθερία αρέσει πολύ η γυμναστική και μάλιστα η σκληρή, αφού έχει “χτίσει” στην κυριολεξία απίστευτο κοpμί.

ελευθερια ελευθεριου,ελευθερια ελευθεριου,ελευθερια ελευθεριου υψοσ,ελευθερια ελευθεριου instagram,ελευθερια ελευθεριου ηλικια,ελευθερια ελευθεριου σχεση,ελευθερια ελευθεριου κιλα,ελευθερια ελευθεριου δημητρησ ταταρακησ,ελευθερια ελευθεριου τραγουδια

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε κατά πολύ την διάθεση του αvτρικού πληθυσμού με την νέα της ανάρτηση, ενώ τα σχόλια και τα likes έχουν πάρει φωτιά!

Δείτε την δημοσίευση και θα καταλάβετε!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)