ΕΛΑΣ: Τραγικός θάνατος αστυνομικού από πτώση από το μπαλκόνι

ΕΛΑΣ: Τραγικό δυστύχημα για έναν 40χρονο αστυνομικό στο Αιγάλεω, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πτώση μπαλκονιού διαμερίσματος

Τραγικό δυστύχημα για έναν 40χρονο αστυνομικό στο Αιγάλεω, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πτώση μπαλκονιού διαμερίσματος δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άτυχος ένστολος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας όταν προσπάθησε να φτιάξει το κλιματιστικό, του σπιτιού ενός φίλου του, το οποίο βρισκόταν στο μπαλκόνι. Από ένας λάθος έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το διαμέρισμα ήταν στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι που έφτασαν στο σημείο αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για δυστύχημα.

Ο 40χρονος είχε τον βαθμό του υπαρχιφύλακα, εκτελώντας χρέη υδραυλικού στη ΓΑΔΑ, και εκτιμάται πως είχε πάει στο σπίτι του φίλου του, όπου συνέβη το ατύχημα, για να επιδιορθώσει το κλιματιστικό. Αστυνομικός είναι και ο αδερφός του 40χρονου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα