ΕΛΑΣ: Σύλληψη γνωστού τράπερ στο Μπουρνάζι για οπλοκατοχή

ΕΛΑΣ: Ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της χώρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ύστερα από τυχαίο έλεγχο που του έγινε στο Μπουρνάζι

Ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της χώρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ύστερα από τυχαίο έλεγχο που του έγινε στο Μπουρνάζι.

Ο τυχαίος έλεγχος στον πασίγνωστο καλλιτέχνη έγινε στην πλατεία της περιοχής, με τους αστυνομικούς να τον σταματούν για έλεγχο και να βρίσκουν στο αυτοκίνητό του ένα 9αρι πιστόλι και γεμιστήρα.

Όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν το πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε άδεια, εκείνος ισχυρίστηκε ότι το είχε μαζί του γιατί πήγαινε να γυρίσει βίντεο κλιπ. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν αποδεκτοί, ο τράπερ συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Ο ισχυρισμός του πάντως ελέγχεται, καθώς όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές «το όπλο ήταν λειτουργικό, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα “ακίνδυνο” όπλο –για παράδειγμα ένα ψεύτικο- στα γυρίσματα του video clip».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα