ΕΛΑΣ: Ελεύθερος ο 70χρονος που πυροβόλησε δυο παιδιά στο Αλεποχώρι

ΕΛΑΣ: Ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους, ύστερα από την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ο 70χρονος που πυροβόλησε δύο παιδιά στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι

Ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους, ύστερα από την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ο 70χρονος που πυροβόλησε δύο παιδιά στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι τα ξημερώματα της Παρασκευής [26/8].

Πιο συγκεκριμένα του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης να προσεγγίσει το Αλεποχώρι, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του. Παράλληλα οφείλει να καταβάλει χρηματικής εγγύηση 10.000 ευρώ.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή δήλωσε συντετριμμένος για την εξέλιξη των πραγμάτων υποστηρίζοντας ότι δεν είδε ποιοι ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στην αυλή του και πως σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κάποιον.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πίστεψε ότι επρόκειτο για ληστές ή κλέφτες και με φόβο για τη ζωή του χωρίς να μπορεί να διακρίνει ηλικία ή αν κρατούσαν όπλα,πυροβόλησε για να εκφοβίσει και όχι να σκοτώσει.

Τα παιδιά από την πλευρά τους υποστήριξαν στις προανακριτικές καταθέσεις τους ότι έπαιζαν το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και έτσι βρέθηκαν στην αυλή του 70χρονου.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα