Έλα στη θέση μου: Η Αθηνά Οικονομάκου ανεβάζει φωτό από τα backstage και μας λέει για την πρεμιέρα της σειράς!

“Έλα στη θέση μου” είναι ο τίτλος ελληνικής κωμικής τηλεοπτικής σειράς παραγωγής 2016–2019, η οποία βασίζεται στην Κολομβιανή τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre» και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Οι κύριοι χαρακτήρες είναι ο Βλάσης, Η Ρενάτα, η Φαίη, ο Αχιλλέας, ο Δαμιανός, η Σύλβια και πολλοί άλλοι.

Με την νέα τάξη πραγμάτων περιμένουμε την επιστροφή της εδώ και πολύ καιρό, προκειμένου να μας κάνουν και πάλι να γελάμε και να περνάμε ευχάριστα το χρόνο μας!

έλα στη θέση μου,έλα στη θέση μου εξελίξεισ,έλα στη θέση μου ηθοποιοί,έλα στη θέση μου επεισόδια,έλα στη θέση μου greek movies,έλα στη θέση μου επόμενα επεισόδια,έλα στη θέση μου σεζόν 5,έλα στη θέση μου επεισόδιο 1,έλα στη θέση μου happy tv

Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram μας ενημέρωσε πως τα νέα επεισόδια θα προβληθούν στις 14 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στους δέκτες του Alpha.

Ανυπομονούμε για τις νέες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα