“Έλα Χαμογέλα”: Πάγωσε η Σίσσυ Χρηστίδου-Η Βάσια Τριφύλλη της έκλεισε το τηλέφωνο στην μούρη!

Καλεσμένη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ήταν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Βάσια Τριφύλλη, για να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις καταγγελίες ηθοποιών για παρενοχλήσεις και επιθέσεις. Η συζήτηση ξεκίνησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αναφέρεται στις καταγγελίες της……

Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Ελένης Δροσάκη για γνωστό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια ρώτησε την ηθοποιό ποια ήταν η σχέση της με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και πώς ήταν η συνεργασία τους με την κ. Τριφύλλη να απαντά: «Εγώ είμαι πιο μεγάλη από τον άνθρωπο που λέμε και δεν έχει τύχει να έχει τέτοια φόρτσα ή να κάνει κάτι σε μένα ή να μου πει κάτι. Ήμασταν φίλοι και δεν πρόλαβα να ακούσω ότι έχει εξελιχθεί σε τέτοιο άτομο. Έπεσα από τα σύννεφα όταν το άκουσα, δεν γνώριζα».

Ενώ η κουβέντα εξελισσόταν, η Βάσια Τριφύλλη δεν αισθάνθηκε καλά και ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο.

«Παιδιά με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά, δεν αποφεύγω να απαντήσω. Πάρτε με αργότερα, θέλω να κλείσω συγγνώμη», είπε και φυσικά τόσο η Σίσσυ όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες σεβάστηκαν την ηθοποιό.


«Πάρτε την κ. Τριφύλλη μήπως μπορούμε να τη βοηθήσουμε. Αγχώθηκα τώρα», είπε η παρουσιάστρια.

Σε συνέχεια της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου ενημέρωσε ότι η κ. Τριφύλλη ένιωσε μια αδιαθεσία της στιγμής, δεν ήταν μόνη της στο σπίτι και θα ξεκουραστεί για να το ξεπεράσει.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία