Έκτακτο: Σε ποια χώρα 22 επιστήμονες υπογράφουν επιστολή προτρέποντας την κυβέρνηση να σταματήσει όλους τους περιορισμούς του COVID!

22 από τους πιο σημαντικούς ιατρούς του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν συγκεντρωθεί για να τερματίσουν όλους τους περιορισμούς COVID-19 το αργότερο έως τις 21 Ιουνίου.

Σε μια επιστολή που υπέγραψαν ορισμένοι από τους πιο αξιόπιστους επιστήμονες του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση καλείται να άρει όλους τους περιορισμούς COVID-19 προκειμένου να επιτρέψει στους ανθρώπους να ανακτήσουν την ελευθερία και τον έλεγχο της ζωής τους.

Δεν ζει πλέον με φόβο

Η ανοιχτή επιστολή υπογραμμίζει τη σημασία του να επιτρέπεται σε μια κοινωνία να ευδοκιμήσει και να μην ζει με φόβο για μια « μοναδική αιτία κακής υγείας » και ότι ο οδικός χάρτης της κυβέρνησης από το κλείδωμα δεν θα πρέπει να τροποποιηθεί ώστε να προγραμματιστεί εκ νέου για μεταγενέστερες ημερομηνίες σε περίπτωση που υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις στην πανδημία. Το γράμμα ξεκινά λέγοντας:

Μας λένε ταυτόχρονα ότι έχουμε επιτυχημένα εμβόλια και ότι οι μείζονες περιορισμοί στην καθημερινή ζωή πρέπει να συνεχιστούν επ ‘αόριστον. Και οι δύο προτάσεις δεν μπορούν να είναι αληθινές. Πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάρος στα δεδομένα σχετικά με την πραγματική επιτυχία των εμβολίων και λιγότερο στους θεωρητικούς κινδύνους διαφυγής ή / και αύξησης του εμβολίου σε έναν πολύ εμβολιασμένο πληθυσμό…..

Εξαιρετικά μέτρα για τον έλεγχο της καθημερινής ζωής

Ακόμη περισσότερο, οι επιστήμονες – που εκπροσωπούν μια μεγάλη ποικιλία επιστημονικών κλάδων από διάφορα πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένου του Robert Dingwall από το Nervtag, της νέας και αναδυόμενης ειδικής ομάδας για τους ιούς της κυβέρνησης και του καθηγητή Carl Heneghan από το Κέντρο Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης – πιστεύουν επίσης ότι δεν υπάρχει ανάγκη για διαβατήρια εμβολίων όπως σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή.

Αντ ‘αυτού, ισχυρίζονται ότι ο ιός δεν αποτελεί πλέον μια απειλή αρκετά μεγάλη ώστε να δικαιολογεί την ανάγκη «εξαιρετικών μέτρων ελέγχου στην καθημερινή ζωή . Η επιστολή συνεχίζει:

Πρέπει να σταματήσει κάθε εξέταση της ασυλίας. Είναι καιρός να αναγνωρίσουμε ότι, στον ουσιαστικά εμβολιασμένο πληθυσμό μας, το Covid-19 θα αντικατασταθεί από τις 30 περίπου αναπνευστικές ιογενείς ασθένειες με τις οποίες οι άνθρωποι συνυπάρχουν ιστορικά.
Και τελειώνει λέγοντας:

Για τους περισσότερους εμβολιασμένους και άλλους ανθρώπους χαμηλού κινδύνου, το Covid-19 είναι τώρα μια ήπια ενδημική λοίμωξη, πιθανό να επανεμφανιστεί σε εποχιακά κύματα που ανανεώνουν την ασυλία χωρίς να τονίζουν σημαντικά το NHS. Έχοντας υπομείνει τις καταστροφές του 2020, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά καθώς μπαίνουμε στην άνοιξη του 2021. Είναι πλέον καιρός για τους πολίτες να αναλάβουν τον έλεγχο της ζωής τους.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου