Έκτακτο: Και η Ζήνα Κουτσελίνη εκτός λόγω covid!

Μετά τους «Κου Κου» ούτε οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα προβληθούν τελικά από το Star. Το κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην παραγωγή της πρωινής εκπομπής αναγκάζει και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη να μην βγει στον αέρα για σήμερα τουλάχιστον. Η ίδια η παρουσιάστρια με…. ανάρτησή της ενημέρωσε τους φίλους της για την εξέλιξη αυτή:

«Αγαπητοί φίλοι, σήμερα οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” δεν θα είναι στην τηλεοπτική σας συντροφιά. Μια υποψία κρούσματος Covid μας αναγκάζει για προληπτικούς λόγους να αναβάλλουμε την εκπομπή και να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των συντελεστών της. Θα είμαστε σε αναμονή των μοριακών tests και φυσικά σε επικοινωνία για το πότε θα είμαστε ξανά μαζί. Θα μου λείψετε αλλά η υγεία όλων μας προέχει!»

Αληθινή γυναίκα η Ζήνα Κουτσελίνη! Η κοντινή λήψη χωρίς ίχνος ρετούς ή μακιγιάζ “γκρέμισε” το διαδίκτυο!

Είναι πάντα ετοιμόλογη και αυτό που την διακρίνει είναι μία σπάνια ευαισθησία και κατανόηση προς τους συνανθρώπους της. Η Ζήνα Κουτσελίνη ανήκει σε μία από τις πιο εξαιρετικές παρουσιάστριες, με μία πηγαία ικανότητα στην επικοινωνία με τους ανθρώπους.

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια με την εκπομπή της “Αλήθειες με την Ζήνα”, αλλά ήταν η υπεύθυνη για πολλές και πασίγνωστες εκπομπές, όπως ο Πρωινός καφές, Μπορώ, Happy Day, Κους Κους και πολλές άλλες. Από το 1991, απ’ όπου ξεκίνησε η καριέρα της έχει περάσει από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

ζηνα κουτσελίνη,ζηνα κουτσελίνη,ζήνα κουτσελίνη διαζυγιο,ζήνα κουτσελίνη instagram,ζήνα κουτσελίνη γαμος,ζήνα κουτσελίνη εξωσωματικη,ζήνα κουτσελίνη σπουδες,ζήνα κουτσελίνη σύζυγοσ,ζήνα κουτσελίνη κορη,ζήνα κουτσελίνη υψος

Το 2002 η δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον Αντώνη Παπασταθόπουλο. Τον Οκτώβριο του 2010 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Ευσταθία Μαρία “Έμμα” Παπασταθοπούλου.

Σήμερα λοιπόν ανάρτησε μία φωτογραφία της στο Instagram, όπου δεν είχε υποστεί καμία επεξεργασία και φυσικά το Instagram υποκλίθηκε!

 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου