Έκτακτο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη-Άρον άρον γύρισε από το νησί! Ποιοι ήταν μαζί της;

Όλοι γνωρίζουμε την Ρούλα Ρέβη, την γνωστή φωτογράφο, που έχει σκλαβώσει την καρδιά του Αποστόλη Τότσικα. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια, ενώ η αγάπη τους ολοκληρώθηκε με την ύπαρξη των δύο μονάκριβων παιδιών τους. Ενώ λοιπόν μέσα στην ζέστη του Ιουλίου απολάμβαναν τις διακοπές τους στο νησί…….

η Ρούλα είχε ένα επείγον τηλεφώνημα από τον γυναικολόγος της, πράγμα που την έκανε να τα μαζέψει όλα και να γυρίσει Αθήνα. Φυσικά κοντά της βρέθηκαν αμέσως οι φίλοι της, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, η στυλίστας Dada Ιωαννίδου, αλλά και η Ευγενία Σαμαρά.

royla

Συγκεκριμένα ευχαρίστησε τον γυναικολόγο της, αλλά και το ένστικτό της, το οποίο την έσπρωξε να κάνει κάποιες εξετάσεις πριν φύγει για διακοπές.

Στο Instagram έγραψε: «Κοιτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ??‍♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη?. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπεροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara . Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε ?❤️????‍♂️ ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official»

 

Δείτε τις φωτογραφίες από το νοσοκομείο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κοιτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ??‍♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη?. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπεροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara . Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε ?❤️????‍♂️ ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi) στις

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)