Έκτακτη επικαιρότητα: Αποκλείστηκε ο Γουίλ Σμιθ για 10 χρόνια από τα Όσκαρ

Μπορεί να μην του πήραν το όσκαρ όπωσ πολλοι θα περίμεναν όμως έβαλαν σε τιμωρία τον Γουίλ Σμιθ.

Ο Χολυγουντιανός σταρ φαίνεται ότι θα πληρώσει ακριβά το χαστούκι πυο εδωσε στον Κρις Ροκ.
Το γεγονός που σχολιάστηκε όσο κανένα  αλλο στα Όσκαρ και δίχασε κοινό και παρευρισκόμενους φαίνεται να συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα.

Όλοι θυμόμαστε πως κατά την απονομή των βραβείων Οσκαρ για το 2022, ο πρωταγωνιστήσ τησ Μέκκας του κινηματογράφου έκανε μια κίνηση που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ για εκείνη την απρεπή ατάκα του παρουσιαστή κατά της συζύγου του Σμιθ, Τζάρεντ Πίνκετ.

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο Γουίλ Σμιθ τιμωρήθηκε με 10ετή αποκλεισμό από τα βραβεία εξαιτίας του επεισοδίου, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα μπορέσει να κρατήσει το βραβείο που του απονεμήθηκε λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στην ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, ο Σμιθ θα μπορέσει να επιστρέψει σε τελετή απονομής στο… μακρινό 2032!

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία