Έκτακτη είδηση: Περιπτώσεις θρομβώσεων παρατηρήθηκαν στις ΗΠΑ και μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson!

Κατόπιν αιτήματος των υγειονομικών αρχών των ΗΠΑ, το εμβόλιο Johnson & Johnson θα τεθεί προσωρινά σε αναστολή στις ΗΠΑ λόγω υποψιών θρόμβωσης.

Τα νέα έσπασαν πριν από λίγες ώρες: οι αρχές υγείας έχουν τώρα το εμβόλιο Johnson & Johnson στα μάτια τους. Πράγματι, πολλοί Αμερικανοί ασθενείς που πάσχουν από COVID-19, οι οποίοι έλαβαν τις πρώτες δόσεις του εμβολίου J&J, έχουν ανιχνευθεί με περιπτώσεις θρόμβωσης (θρόμβοι αίματος) .

Είναι το FDA που «ερευνά έξι αναφερόμενες περιπτώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ατόμων που εμφανίζουν σοβαρούς θρόμβους αίματος μετά τη λήψη του εμβολίου».

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων, οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές αποφάσισαν να σταματήσουν προσωρινά τους εμβολιασμούς από την Τρίτη 13 Απριλίου:

Προτείνουμε μια παύση στη χρήση αυτού του εμβολίου χωρίς μεγάλη προσοχή .
Ωστόσο, η σχέση με τη θρόμβωση αρνήθηκε
Πριν από λίγες μέρες, η εφημερίδα Capital αποκάλυψε σε ένα άρθρο ότι δεν βρέθηκε σχέση μεταξύ των εμβολίων J&J και της θρόμβωσης. Και όμως, ήταν το FDA που προειδοποίησε τα μέσα ενημέρωσης:

Προς το παρόν, δεν βρήκαμε αιτιώδη σύνδεσμο με τον εμβολιασμό και συνεχίζουμε την έρευνά μας και την αξιολόγηση αυτών των περιπτώσεων. Θα ενημερώνουμε το κοινό καθώς μαθαίνουμε περισσότερα.

Περιμένουμε ακόμα τα αποτελέσματα των μελετών που διεξάγονται ενεργά από τους επιστήμονες.

Το εμβόλιο Johnson & Johnson καθυστέρησε για το Ηνωμένο Βασίλειο
Με απόδοση 85% και χορήγηση εφάπαξ δόσης , το εμβόλιο Johnson & Johnson μοιάζει με μια ευθεία βελτίωση σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Ωστόσο, αυτή η απόφαση των ΗΠΑ πρόκειται να καθυστερήσει την ευρωπαϊκή και αγγλική διάθεση. Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ακόμη περισσότερες δοκιμές.

Αναμένεται ότι, όπως και με το εμβόλιο AstraZeneca , οι νεότεροι θα συμβουλεύονται να αναζητήσουν άλλες επιλογές εμβολιασμού για το τρύπημά τους.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα