Έκτακτη είδηση: Κατέρρευσε στο πλατό η Κατερίνα Καινούργιου-Σε σοκ ο Γκουντάρας και οι συνεργάτες της…Η σπόντα για εγκυμοσύνη!

Αναστάτωση επικράτησε στο τηλεοπτικό πλατό του Open ,κατά τη διάρκεια της ψυχαγωγικής εκπομπής Ευτυχείτε, με κεντρική παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και αποτελεί μίας από τις πιο αγαπημένες εκπομπές της πρωινής ζώνης. Όλα αυτά βέβαια οφείλονται στην πρωτότυπη θεματολογία, καθώς και στην Κατερίνα με την ομάδα της.

Στην σημερινή προβολή της εκπομπής, η Κατερίνα τρόμαξε τους συνεργάτες της μετά από μία εντελώς ξαφνική αδιαθεσία της. Την έντονη αυτή αδιαθεσία εκδήλωσε η Κατερίνα κατά τη διάρκεια των Διλλημάτων, όπου ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό με την συνοδεία γιατρού και οδηγήθηκε στο καμαρίνι της.

κατερινα καινουργιου,κατερίνασ καινουργιου,κατερίνα καινούργιου ηλικια,κατερίνα καινούργιου εκπομπη,κατερίνα καινούργιου συντροφοσ

Η ξαφνική και έντονη αυτή αδιαθεσία ανησύχησε αρχικά τους συνεργάτες της και μετά τους έβαλε σε υποψίες, για μία πιθανή εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας…Ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε στο τελευταίο μέρος της εκπομπής η παρουσιάστρια του ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ, Κατερίνα Καινούργιου. Τελικά η εκπομπή ολοκληρώθηκε κανονικά, αλλά χωρίς την Κατερίνα!

κατερινα καινουργιου,κατερίνασ καινουργιου,κατερίνα καινούργιου ηλικια,κατερίνα καινούργιου εκπομπη,κατερίνα καινούργιου συντροφοσ

Όπως ανακοινώθηκε από το κανάλι η αδιαθεσία της παρουσιάστριας οφείλεται σε αδυναμία εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος της και η αυριανή εκπομπή θα προβληθεί κανονικά.

Λέτε να έχουμε χαρμόσυνα νέα;;;

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα