Έκτακτη είδηση: Απαραίτητα τα covid-19 τεστ για να παντρευτείς-Τι άλλο θα δούμε!

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έχει ανακοινώσει σχέδια για την εφαρμογή γρήγορων δοκιμών ευρείας κλίμακας προκειμένου να επιτρέψει τη διεξαγωγή συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων –όπως γάμων–. Σχέδια για την ελάφρυνση των αυστηρών περιορισμών του lockdown συζητούνται επί του παρόντος.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχετε είναι με τη διεξαγωγή μαζικών δοκιμών σάλιο που μπορούν να δώσουν αποτελέσματα εντός 30 λεπτών . Αυτό θα ήταν απαραίτητο για να γίνουν μεγαλύτερες συγκεντρώσεις – όπως γάμοι – για να πραγματοποιηθούν.

Νέες δοκιμές πλευρικής ροής
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε ενθουσιασμό για την ιδέα της εφαρμογής δοκιμών πλευρικής ροής:

Είμαι πολύ ενθουσιώδης για τα πλεονεκτήματα των δοκιμών πλευρικής ροής και των καθημερινών δοκιμών – γίνεται όλο και πιο περίπλοκο. Υπάρχουν δοκιμές που μπορείτε να κάνετε τώρα που απαιτούν απλώς ένα τεστ σάλιου, γρηγορότερα από αυτά που βάζετε τη μύτη σας. Αυτά θα έρθουν πραγματικά στη δική τους καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού πραγματικά κατεβαίνει στις κοόρτες και καθώς αρχίζουμε να είμαστε σε θέση να ξεκλειδώσετε.
Και πρόσθεσε:

Τελικά φυσικά θέλουμε να προχωρήσουν οι γάμοι και άλλα παρόμοια γεγονότα ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού και του συνολικού προγράμματος και της συνολικής μείωσης της νόσου. Και οι δοκιμές πλευρικής ροής πιστεύουμε ότι θα έχουν συνεχή ωφέλεια για τις επιχειρήσεις και για εκδηλώσεις όλα τα είδη ως πρόσθετη προστασία.
Περισσότερα πυρομαχικά για την αποτροπή του ιού
Ένα από τα άλλα πλεονεκτήματα των δοκιμών πλευρικής ροής είναι η αποτελεσματικότητα στη λήψη μεγάλων ιογενών φορτίων που μεταφέρουν άτομα με υψηλή μόλυνση, τα οποία θα ήταν απαραίτητα για τη διακοπή της εξάπλωσης του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Secretery of State for Health, Matt Hancock, έχει ήδη παραγγείλει 20 εκατομμύρια δοκιμές από την κατασκευαστική εταιρεία SureScreen Diagnostics με έδρα το Ντέρμπι . Η δοκιμή μπορεί επίσης να ανιχνεύσει την παραλλαγή Kent του ιού κορανοϊού και έχει οριστεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το πρόγραμμα διάθεσης εμβολίων για την εξάλειψη της νόσου.

Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 13 εκατομμύρια άτομα έχουν λάβει την πρώτη τους δόση από το τρύπημα . Η βρετανική κυβέρνηση είχε αρχικά ως στόχο να εμβολιάσει και τις εννέα ομάδες προτεραιότητας έως τις 15 Φεβρουαρίου.

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία