Έκτακτη είδηση: Τι δεν θα κάνουμε μέχρι το 2030-Μάθε το γιατί!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας έρευνας που διεξήγαγε ο David Spiegelhalter, ένας Άγγλος ερευνητής, μέχρι το 2030 θα κάνουμε σεχ! Θα πρέπει λοιπόν να απολαύσουμε την αγάπη μας όσο υπάρχει ακόμα χρόνος! Μια μελέτη από έναν καθηγητή και στατιστικολόγο του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ έδειξε ότι ζευγάρια ηλικίας….. 16 έως 64 μειώνουν την σεξοuαλική τους δραστηριότητα με την πάροδο του χρόνου. Ο νούμερο ένα λόγος που προκαλεί αυτό το πρόβλημα είναι ο υπερβολικός  χρόνος που αφιερώνουμε στα κοινωνικά μέσα και στην παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών. Με λίγα λόγια, η αύξηση του χρόνου που περνάμε μπροστά στις οθόνες μας !

Τι δείχνει αυτή η μελέτη;
Εδώ και αρκετά χρόνια το Πανεπιστήμιο του Cambridge παρακολουθεί τη συμπεριφορά πολλών ζευγαριών για να μάθει πώς αλλάζει η κοινωνία.

Πολλά ζευγάρια ηλικίας από 16 έως 64 ετών ρωτήθηκαν για το πόσο συχνά κάνουν σεχ κάθε μήνα και τα γεγονότα είναι σαφή: με την πάροδο των δεκαετιών και την ακμή της νέας τεχνολογίας, όπως επίσης και με την διάδοση του ίντερνετ, τα ζευγάρια κάνουν όλο και λιγότερο σεχ. Το 1990 , ο μέσος όρος ήταν 5 σεξοuαλικές συναντήσεις το μήνα , το 2000 ο αριθμός μειώθηκε σε 4, και μετά σε 3 το 2010 !

Εάν ακολουθήσουμε αυτήν την προοδευτική παλινδρoμική πορεία, όπως καταλαβαίνετε έως το 2030 θα είμαστε σε μεγάλο πρόβλημα και δεν είναι τόσο μακρινή αυτή η ημερομηνία!

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου