Έκρηξη του Άκη Τσελέντη για την πρόσκληση του Μητσοτάκη σε μετανάστες από το Νταβός

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

«Επειδή κάποιοι γνωστοί άγνωστοι μάλλον θα συστρατευτούν να μου κάνουν ομαδική καταγγελία, όπως έχουν κάνει πολλές φορές, αν με μπλοκάρει το FB να με περιμένετε να δώσω ξανά το παρόν.

Δεν είμαι ούτε ποτέ ήμουν ρατσιστής. Κατανοώ ότι κάποιο «νόμιμοι» μετανάστες έρχονται από απολυταρχικά καθεστώτα και εμπόλεμες ζώνες για να γλυτώσουν και η συμπαράσταση μας σε αυτούς επιβάλλεται.

Είμαι όμως και Έλληνας. Δεν νομίζω ότι τα επιδόματα που το Ελληνικό κράτος παρέχει στους πιο πολλούς και τα οποία θα μπορούσαν να πιάσουν τόπο βοηθώντας αξιοπαθούντες συμπατριώτες μας είναι απαραίτητο να δίνονται έτσι ελαφρά τη καρδία.

Δε νομίζω ότι τα παλικάρια στο επισυναπτόμενο vídeo είναι αναξιοπαθούντες μετανάστες η ασυνόδευτα!
Ελπίζω στη πρόσκληση του Πρωθυπουργού στο Νταβός να μην περιλαμβάνονται αυτοί οι «τύποι».

Δείτε το παρακάτω link για να καταλάβετε πολλά:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου