ΕΚΛΟΓΕΣ: Μάθε πού και πώς ψηφίζεις με ένα μόνο κλικ

Οι εκλογές είναι προ των πυλών και οι πολίτες βρίσκονται σε σύγχυση. Το δίλημμα της ψήφου, η αγωνία για το μέλλον της χώρας, τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Μέσα σε αυτά προστίθεται και η απορία πολλών για το πού πρόκειται να ψηφίσουν, πώς θα γίνει η διαδικασία και γενικά τι αλλαγές έχουν επέλθει.

Στις 26 Μαΐου 2019 θα ψηφίσουμε την ίδια μέρα τέσσερις φορές . Ψηφίζουμε σε τέσσερεις διαφορετικές κάλπες για: Ευρωεκλογές, Περιφερειακές Εκλογές, Δημοτικές Εκλογές, Όργανα Διοίκησης Τοπικών Κοινοτήτων.

Στο site του υπουργείου υγείας υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε με όλες τις αναγκαίες λεπτομέρειες. Ακόμα υπάρχει πλατφόρμα που βάζετε τα στοιχεία σας και σας λέει πού και πώς ψηφίζετε.

Δείτε εδώ την πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών

 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου