Έγκλημα στη Σητεία: Στην γιαγιά προσωρινά η επιμέλειά των δύο αγοράκια

Η γιαγιά των δυο μωρών που έμειναν χωρίς μητέρα μετά το τραγικό έγκλημα στη Σητεία παίρνει προσωρινά την επιμέλειά τους. Η οικογένεια δηλώνει αποκλειστικά στο Star την ανακούφιση της για αυτή την εξέλιξη, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. 

Τα δυο μωρά, 18 και 6 μηνών, θα παραμείνουν στην αγκαλιά της γιαγιάς τους μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση για την επιμέλεια. Η οικογένεια της αδικοχαμένης Κατερίνας την οποία στραγγάλισε ο σύζυγος της στη Σητεία, εκτός από τον πόνο για την τραγική απώλεια της μητέρας, είχε να διαχειριστεί και την πιθανότητα να αποχωριστεί τα δυο αγοράκια. Την περασμένη Τρίτη η κουνιάδα της Κατερίνας επισκέφθηκε την Εισαγγελέα με μια και μόνο παράκληση. Να μεγαλώσουν εκείνοι τα παιδιά της Κατερίνας. 

Οι κοινωνικοί λειτουργοί δεν έχουν ακόμη παραδώσει την έκθεση τους στην αρμόδια Εισαγγελέα. Η γιαγιά των δυο παιδιών όπως και οι θείοι τους, τα αδέρφια της Κατερίνας προσπαθούν να βρουν τρόπους για να απαλύνουν τον πόνο του μεγάλου παιδιού που είδε τον πατέρα του να στραγγαλίζει τη μητέρα του. Έχει καταλάβει ότι κάτι κακό έχει συμβεί. 

Η οικογένεια θα ορίσει και δεύτερο δικηγόρο που θα ασχοληθεί μόνο με την επιμέλεια των δυο αγοριών. Η απόφαση  αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια