Έγκλημα ο ξαφνικός θάνατος του 76χρονου στον Ερυθρό Σταυρό! 60χρονος τον αποσυνέδεσε γιατί…

Αδιανόητη εγκληματική ενέργεια – Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις περίεργες συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε ξαφνικά την Πέμπτη ένας 76χρονος που νοσηλευόταν με Covid 19 στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», την ώρα μάλιστα που οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως η υγεία του παρουσίαζε βελτίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής βρισκόταν διασωληνωμένος σε αναπνευστήρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν βρήκαν πως η αναπνευστική συσκευή, με την οποία του παρέχονταν οξυγόνο, ήταν εκτός πρίζας, ενώ χτυπούσε και ο συναγερμός της συσκευής.

Στο νοσοκομείο κλήθηκαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξετάσουν τους λόγους που δεν λειτούργησε ούτε το εφεδρικό σύστημα του μηχανήματος, κάτι που προκάλεσε προβληματισμό και καχυποψία στους ιατρούς που έσπευσαν να ενημερώσουν τη διοίκηση και την Αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ένας 60χρονος ασθενής αλβανικής καταγωγής με Covid-19 που τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα, φέρεται να κρύβεται πίσω από το θρίλερ θανάτου του 76χρονου.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ξαφνικά ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε νεκρός, τη στιγμή μάλιστα που η υγεία του παρουσίαζε σαφή σημάδια βελτίωσης.

Netflix: Εάν λάτρεψες το The Sinner τότε πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δεις αυτές τις σειρές

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί συνειδητοποίησαν πως η αναπνευστική συσκευή με την οποία παρέχονταν οξυγόνο στον ασθενή, ήταν εκτός πρίζας, ενώ χτυπούσε και ο συναγερμός της συσκευής.

Αμέσως ενημερώθηκε η διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού, ενώ ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες.

Γιατροί και αστυνομία εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι υποψίες έπεσαν και στο άτομο που νοσηλευόταν δίπλα στον 76χρονο. Το γεγονός ότι δεν λειτούργησε ούτε το εφεδρικό σύστημα του μηχανήματος, ήταν αυτό που προκάλεσε προβληματισμό και καχυποψία στους ιατρούς.

Τελικά, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε πως ο ασθενής που ο 60χρονος ασθενής νοσηλευόταν δίπλα στον 76χρονο ήταν αυτός που έκλεισε το οξυγόνο στον άτυχο άνδρα, διότι – όπως είπε – τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου