Έφυγε από τη ζωή ο Βορειοηπειρώτης αγωνιστής Γιώργος Παππάς

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή χθες Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Παππάς, μέλος του Δ.Σ. της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οπως αναφέρει το northernepirusmovement.blogspot.com, ο Γιώργος Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς Βορειοηπειρώτες, με καταγωγή από το χωριό Δρόβιανη Αγίων Σαράντα, οι οποίοι ήταν πολιτικοί φυγάδες από το αλβανικό κομμουνιστικό καθεστώς.

Από νεανική ηλικία τάχθηκε στον Αγώνα υπέρ του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, συμμετέχοντας ενεργά και από θέσεις ευθύνης σε βορειοηπειρωτικά σωματεία.

Ο Γιώργος Παππάς έδινε πάντα το «παρών» με προθυμία και ανιδιοτέλεια σε εκδηλώσεις και δράσεις για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, έχοντας πολλές φορές και οργανωτικό ρόλο. Ο θάνατος του προήλθε από μετεγχειρητικές επιπλοκές μετά από επέμβαση στην καρδιά.

Η κηδεία του, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στου οικείους του Γιώργου Παππά και υπόσχεται ότι η μνήμη του θα παραμένει ζωντανή τόσο από τα μέλη της όσο και από όλους τους Αγωνιστές για τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

*πηγή φωτο: northernepirusmovement.blogspot.com

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου