Ευτυχισμένοι Μαζί: Αν δεις την «Εύα» έτσι, θα μείνεις κάγκελο

Η Ιωάννα Πηλιχού λοιπόν ή αλλιώς Εύα, έγινε πολύ γνωστή και η καριέρα της απογειώθηκε μετά από την ανεπανάληπτη σειρά Ευτυχισμένοι μαζί”, η οποία  ήταν μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Συνδύαζε την εμπειρία μεγάλων ηθοποιών, όπως η Κατερίνα Λέχου, ο Γιάννης Μπέζος, μαζί με…

νέο αίμα, όπως ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Ιωάννα Πηλιχού, η Εύη Δαέλη, ο Άρης Τσάπης και άλλοι. Η Ιωάννα έχει μεγαλώσει στο Αλιβέρι Ευβοίας. Αποφοίτησε από το Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και από το Πανεπιστημίου Μακεδονίας του τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών.

Εκτός από ελληνικά, μιλάει συνολικά και άλλες έξι γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα και Αραβικά!

Επίσης έχει κάνει TAE-KWO-DO και χόρευε ως Cheerleader για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Αυτά είναι και η αιτία, που διαθέτει τέτοιο κοpμί!

Δείτε την εδώ να χαλαρώνει στην παραλία και θα καταλάβετε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

• ????? ???? ?? • #relaxing #vacationmood #beachlife #summer2020 #mysummer #beachgirl #leavemehere #swimsuit #kimono @daily_iness #necklaces @b.merkouri ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Πηλιχού▪Ioanna Pilichou (@ioannapilichou) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

??? ????? ????? ????? ℙ???? ?????? #mysummer #summer2020 #beach #beachlife #hiddenparadises #ootd #onepieceswimsuit #kimono @daily_iness #thankyou @inessa_azoidoy #justloveit #greekdesigners ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Πηλιχού▪Ioanna Pilichou (@ioannapilichou) στις

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.