Ευτυχείτε: Τραγικό! Καταγγελία σε πασίγνωστο καλλιτέχνη από πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια!

Αυτές τις μέρες τα σκάνδαλα γύρω από την παρενοχλήσεις την ψυχολογική και σεξουαλική βία δεν έχουν τελειωμό και όλη αυτή η κατάσταση παρότι αποκαλύπτει την κτηνωδία της ανθρώπινης φύσης, ταυτόχρονα βοηθούν ανθρώπους που έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο να βρουν το κουράγιο να το μοιραστούν και φυσικά επιτέλους οι θύτες να πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου ξεκίνησε ένα κύμα αποκαλύψεων, όχι μόνο στον τομέα του αθλητισμού, αλλά βλέπουμε ότι όλο αυτό παίρνει έκταση σε πάρα πολλούς κλάδους.

Βλέπουμε ότι όλο αυτό το διάστημα ταλανίζεται το θέατρο μέσα από απανωτές καταγγελίες και αποκαλύψεις οι οποίες ναι μεν μας προκαλούν αποστροφή για κάποιους ανθρώπους, ταυτόχρονα όμως μας δημιουργείται και θαυμασμός για τις γυναίκες αυτές και τους άντρες, οι οποίοι τόλμησαν να εξωτερικεύσουν όλο αυτό το πράγμα και να τα βάλουν με τον άνθρωπο που τους το δημιούργησε.

κατερινα καινουργιου,κατερίνασ καινουργιου,κατερίνα καινούργιου ηλικια,κατερίνα καινούργιου εκπομπη,κατερίνα καινούργιου συντροφοσ

Στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” αποκαλύφθηκε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα σκάσει μία πολύ μεγάλη βόμβα γύρω από μία γνωστή η καλλιτέχνιδα, η οποία θα καταγγείλει γνωστό τραγουδιστή για βιασμό.

Φυσικά κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ σοβαρό και σίγουρα ο θύτης θα πρέπει να τιμωρηθεί.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα πριν περίπου από 10 χρόνια και πρόκειται για μία πολύ αξιοπρεπή τραγουδίστρια η οποία αποφάσισε πως θέλει να μοιραστεί αυτό που της συνέβη αντλώντας δύναμη από τα μέχρι τώρα γεγονότα.

Είναι σίγουρο πως βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό χρονικό σημείο όπου όλα πιθανότατα θα αλλάξουν και ελπίζουμε προς το καλύτερο.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα