Ευτυχείτε: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ίδιος ο πατέρας μου!» Γυρίζει την…μπιφτέκα η Κατερίνα Καινούργιου! (video)

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως… γύρισε την λεγόμενη μπιφτέκα. Λίγες μέρες μετά από την πολύκροτη αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor αλλά και το on air ξέσπασμα ότι δεν θέλει με τίποτα καλεσμένο τον ηθοποιό στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε… άλλαξε γνώμη.

Το πρωί της Τρίτης, η παρουσιάστρια του Open αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί υβριστικά μηνύματα από τους θαυμαστές του Αλέξη Παππά για τον τρόπο που τον έχει αντιμετωπίσει και για το γεγονός ότι… δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της!

Survivor spoiler: Σκάνδαλο! Η παραγωγή θέλει για νικητή τον…Ποιος φαίνεται ο “κακός” και τι κρύβει το μοντάζ;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Κατερίνα Καινούργιου συμφώνησε μαζί τους και αποφάσισε να… δεχτεί ως καλεσμένο της τον αμφιλεγόμενο παίκτη του Survivor.

κατερινα καινουργιου,κατερίνασ καινουργιου,κατερίνα καινούργιου ηλικια,κατερίνα καινούργιου εκπομπη,κατερίνα καινούργιου συντροφοσ

«Αλλάζω γνώμη! Θέλω τον Παππά! Γυρίζω την μπιφτέκα! Μου έχουν επιτεθεί πολύς κόσμος! Μου λένε ότι καταλαβαίνουμε ότι δεν γουστάρεις τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, αλλά είσαι παρουσιάστρια και δεν μπορείς να μην ακούσεις τη γνώμη του. Μη γίνετε φίλοι.

Έχω δεχτεί πολλά υβριστικά μηνύματα… Γύρισα μπιφτέκα»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα