«Έδινε δουλειά σε 30 οικογένειες»: Δυστυχώς ο νεκρός είναι ο Μανώλης Σπυριδάκης, χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες

Ο Μανώλης Σπυριδάκης “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τα Καλύβια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, είχε διακριθεί στον επιχειρηματικό χώρο, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή του Μονοφατσίου.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβίων, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλειπόντος.

Είχε δημιουργήσει την ομώνυμη εταιρεία διανομής και αντιπροσωπείας τροφίμων, συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες του κλάδου των τροφίμων.

Ο Μανώλης Σπυριδάκης έδινε εργασία σε 30 οικογένειες της περιοχής

Η ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων αναφέρει τα εξής: “Ανείπωτη θλίψη στο χωριό μας σήμερα, για τον πρόωρο χαμο του συγχωριανού μάς Εμμανουήλ Σπυριδακη του Μιχαήλ. Ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, επικεφαλής της εταιρείας διανομής & αντιπροσωπείας τροφίμων Σπυριδακης Μ Α.Ε. Ο δικός μας Μανώλης υπήρξε αυτοδημιουργητος στο χώρο του εμπορίου τα τελευταία 28 χρόνια, δίνοντας εργασία σε 30 οικογένειες. Κρίμα για το χαμό σου Μανώλη, θα μας λείψει το χαμόγελο σου και η προσφορά σου στο χωριό μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, στους γονείς σου, στους φίλους σου”.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου