Έχεις τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά σου; Δες πως μπορεί να επηρεάσει την εpωτική σου ζωή!

Θα μπορούσε η τηλεόραση στο κρεβάτι να είναι πραγματική δολοφονική διάθεση; Η τηλεόραση θα μπορούσε πράγματι να διευρύνει την απόσταση μεταξύ ενός ζευγαριού εάν χρησιμοποιηθεί κατάχρηση. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να παράγει υπέροχες κοινές στιγμές και σε καμία περίπτωση δεν σας εμποδίζει να αγκαλιάσετε μαζί…..

Η τηλεόραση δεν είναι απαραίτητα ιδανική για παραγωγή συνομιλιών σε σχέσεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξετε τα μάτια και την προσοχή σας μακριά από αυτό όταν είναι ενεργοποιημένα. Όταν εισάγεται στο συζυγικό κρεβάτι , μπορεί επίσης να γίνει ο χειρότερος εχθρός της λίμπιντο .

Ο Ζακ Γουένμπεργκ, σεξολόγος στο Ινστιτούτο Σεχολογiας του Παρισιού, δήλωσε:

Ένα ζευγάρι εργάζεται μόνο με την καθιέρωση τελετών, συμπεριλαμβανομένων εpωτικών. Η τηλεόραση σκοτώνει τον τελευταίο, επειδή φαίνεται να τους διαταράσσει.
Η ψυχοκοινωνιολόγος Patricia Delahaie συμφώνησε μαζί του για το θέμα και δήλωσε ότι:

Οτιδήποτε αφαιρεί έμφαση από τον σύντροφό σας, την κοινή χρήση και το δέρμα στο δέρμα μπορεί να απειλήσει τα ζευγάρια. Η τηλεόραση στρέφει την προσοχή σας από τον σύντροφό σας και εσείς και οι δύο βρίσκεστε μόνοι σας.

Μειωμένη σεξοuαλική δραστηριότητα
Η απόσταση που καθορίζει η τηλεόραση μεταξύ ενός ζευγαριού θα μπορούσε να έχει πραγματικό αντίκτυπο στη συχνότητα των σεξοuαλικών αλληλεπιδράσεων . Για τον Jacques Waynberg:

Το να αντιμετωπίζετε μια οθόνη θα μειώσει τον χρόνο για εpωτική δραστηριότητα, επειδή είστε απασχολημένοι με την παρακολούθηση.

Ενώ η κρεβατοκάμαρα είναι ένα μέρος που υποτίθεται ότι φέρνει κοντά ζευγάρια , η τηλεόραση θα μπορούσε να διαταράξει αυτόν τον οικείο χώρο και θα μπορούσε ακόμη και να γίνει «δικαιολογία για την αποφυγή του σεχ» Επιπλέον, προσθέτει παράγοντες όπως η υπερσύνδεση (χρησιμοποιώντας πολλές ηλεκτρονικές εφαρμογές) ή το άγχος, που μας εμποδίζουν να ακούσουμε το σώμα και τις επιθυμίες μας . Η κρεβατοκάμαρα, η οποία θα πρέπει να αποτελεί ασπίδα έναντι αυτών των παραγόντων, μπορεί με τη σειρά της να γίνει μία από αυτές όταν εισαγάγετε τηλεόραση.

Ωστόσο, δεν πρέπει να κακοχαρακτηρίζουμε βέβαια εντελώς τις τηλεοράσεις, οι οποίες μπορεί να ενώσουν τα ζευγάρια εάν χρησιμοποιηθούν σωστά. Η συνομιλία ή η φυσική επαφή μπροστά από ένα πρόγραμμα, για παράδειγμα, είναι δύο τρόποι ενθάρρυνσης των ζευγαριών να γίνουν κοντά και όχι να σκοτώνουν τη διάθεση. Το σημαντικό είναι να το κοινοποιήσετε στον σύντροφό σας, ώστε να μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και οι δύο.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)