Έχει να φάει κρέας 4 χρόνια-Δεν φαντάζεσαι τι συνέβη στον οργανισμό της!

Αυτός ο ολλανδή blogger δημοσίευσε μια φωτογραφία πριν / μετά τη διατροφή της χωρίς κρέας. Εδώ είναι τα εκπληκτικά συμπεράσματά της. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η διατροφή μας έχει άμεσες συνέπειες στο σώμα μας , στη διάθεσή μας, στο ηθικό μας και στο δέρμα μας.

Μία νεαρή Ολλανδή blogger, Kristel Kazumi , αποφάσισε να αποχαιρετήσει την κατανάλωση κρέατος πριν από μερικά χρόνια.

Η νεαρή γυναίκα έγινε χορτοφάγος και για τέσσερα χρόνια δεν έτρωγε ούτε ένα κομμάτι κρέας…..

Αλλά το θέμα είναι ότι η Κρίστελ Καζούμι αποφάσισε μετά από αυτά τα τέσσερα χρόνια να ακυρώσει τη χορτοφαγική της διατροφή, επειδή ένιωθε πολύ κόπωση. Επανέλαβε να τρώει κρέας και πολύ γρήγορα είδε τα αποτελέσματα στο σώμα της.

Με θετικές συνέπειες
Η νεαρή blogger δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο Twitter. Το ένα τραβήχτηκε γύρω από την περίοδο που ήταν χορτοφάγος (η φωτογραφία στα αριστερά) και η άλλη, όταν συνέχισε να τρώει κρέας στη διατροφή της (η φωτογραφία στα δεξιά).

Σε αντίθεση με την τρέχουσα τάση που είναι μάλλον να βεβαιωθείτε ότι τρώτε κάπως λιγότερο κρέας, αλλά μια καλύτερη ποιότητα κρέατος , η νεαρή γυναίκα δείχνει ότι τα πάει καλύτερα αυξάνοντας την εισροή της στο κρέας.

Και δεν αφορά μόνο την καθαρή σωματική υγεία στην περίπτωσή της. Έγραψε στο tweet ανακοίνωσής της:

Αλλά το καλύτερο από όλα, δεν νιώθω πλέον να πεθαίνω.
Συνολικά, φαίνεται χαρούμενη που έχει ξαναρχίσει να τρώει κρέας.

Χρήστες του Διαδικτύου με «διαφορετικές απόψεις»
Στο Twitter η ανάρτησή του προκάλεσε αντίδραση και οι χρήστες του Διαδικτύου είναι προφανώς διχασμένοι. Η χορτοφαγία είναι ένα από αυτά τα θέματα που αναπόφευκτα προκαλούν συναισθηματικούς ανθρώπους, καθώς κάθε διαψεύσεις θεωρείται ως επίθεση στον τρόπο ζωής τους, είτε είναι υποστηρικτές της σαρκοφαγικής διατροφής είτε της χορτοφαγίας . Μερικοί λένε ότι αν τρώει κρέας, δεν είναι αυτή, αλλά ζώα που έχουν πεθάνει. Άλλοι υποθέτουν ότι δεν πρέπει να είχαν λάβει τις σωστές συμβουλές πριν ξεκινήσουν τη χορτοφαγική διατροφή της.

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.