Έχει γίνει παντού VIRAL! Ανανέωσε τα παλιά σου T-Shirt με αυτούς τους τρόπους-Δεν χρειάζεσαι ραπτομηχανή!

Ο καιρός έχει ανοίξει και σίγουρα όλοι αναπολούμε τις ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές που μπορούσαμε να φορέσουμε όσο πιο λίγα ρούχα γινόταν και η μόνη μας έγνοια ήταν να μην λιώσει το παγωτό! Παρόλα αυτά έχουμε ακόμα λίγο μέχρι το καλοκαιράκι, όμως η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και η διάθεσή μας αρχίζει και φτιάχνει κατά πολύ. Έτσι σε λίγο θα αρχίσουμε να βγάζουμε……

τα ανοιξιάτικά μας ρούχα, που σίγουρα μέσα σε αυτά δεν λείπουν τα αγαπημένα μας άνετα t-shirt. Βέβαια βλέποντάς τα μπορεί κάποιος να πιστεύει πως χρειάζεται μία μικρή ανανέωση, έτσι για να τα δούμε με άλλο μάτι, σαν καινούργια.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε ένα από τα πιο ωραία σύντομα βίντεο με πανεύκολους τρόπους για να ανανεώσεις και να αναβαθμίσεις τα παλιά σου t-shirt κάνοντάς τα σαν καινούργια!

Το πιο τέλειο όμως είναι πως δεν χρειάζεται να έχεις ούτε τελείες ραπτικές ικανότητες αλλά ούτε και ραπτομηχανή! Το μόνο που χρειάζεται για να πετύχεις είναι όρεξη, δημιουργικότητα και φαντασία.

Δες το βίντεο!

Δημοσιεύτηκε από 5-Minute Crafts στις Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.