Έχασε όλα τα περιττά κιλά και “γκρέμισε” το Instagram-Δεν θα πιστεύεις την αλλαγή!

Η απώλεια βάρους όταν ζυγίζετε περισσότερο από 160 κιλά δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, όταν συμβαίνει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιράζεστε τα επιτεύγματά σας με άλλους. Αυτή η νεαρή γυναίκα ήθελε μόνο να δημοσιεύσει για το νέο της σώμα, αλλά αντίθετα, βομβαρδίστηκε με κριτική…..

Η 24χρονη Simone Anderson από τη Νέα Ζηλανδία έχασε τουλάχιστον 13 λίτρα 5 λίβρες σε μόλις 11 μήνες και, αισθάνεται περήφανη για το επίτευγμά της, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία πριν και μετά από το Facebook και το Instagram.

Κατηγορήθηκε ότι βρωμίζει τις φωτογραφίες

Ωστόσο, όσο πολλά θετικά σχόλια έλαβε, μερικοί άνθρωποι άρχισαν να αμφιβάλλουν αν η Simone ήταν ειλικρινής για τις φωτογραφίες. Είπαν ότι δεν ήταν το ίδιο άτομο στις φωτογραφίες πριν και μετά και ότι εάν είχε χάσει πραγματικά όλο αυτό το βάρος, θα είχε πολύ περισσότερο υπερβολικό δέρμα.

«Έχω χάσει πολύ βάρος και έχω τα σημάδια να το αποδείξω

Πληγωμένος από κάποια κριτική, η Simone αποφάσισε να σταθεί στο προσκήνιο και δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία στο Facebook στην οποία δείχνει τα σημάδια που έχει τώρα στο σώμα της. Στην πραγματικότητα είναι δυνατό να δούμε όλο το υπερβολικό δέρμα που έχει τώρα και που πάντα κρύβονταν με ρούχα. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει », είπε.

Χάρη σε αυτήν τη φωτογραφία, ο Simone πήρε πολλή συμπάθεια και θαυμασμό από τους χιλιάδες ανθρώπους που συγκλονίστηκαν από τη γενναιότητα της νέας γυναίκας.

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.