Ε όχι! Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ αθλητής έδωσε “χυλόπιτα” στην Κατερίνα Στικούδη;

Η γνωστή τραγουδίστρια καταφέρνει πάντα να τραβάει τα βλέμματα όπως οι μέλισσες το μέλι. Πολύς κόσμος στριμωχνόταν στις πίστες που εμφανιζόταν προκειμένου να την δει να τραγούδα και φυσικά να χορεύει. Έχει περάσει από πάρα πολλούς κλάδους, όπως αυτός της παρουσίασης, του αθλητισμού, του μόντελινγκ, της ηθοποιίας και φυσικά του τραγουδιού.

Η μουσική είναι η μεγάλη της αγάπη και με αυτό που της αρέσει να ασχολείται περισσότερο από όλα. Η απίστευτη αυτή γυvαίκα κάνει τους πάντες να παραμιλούν, αλλά και να παραληρούν στην παρουσία της. Γυμνασμέvn, αιθέρια και γεμάτη αυτοπεποίθηση είναι γυναίκα με το γάμα κεφαλαίο.

Γενικά οι άντρες δεν μπορούν να της αρνηθούν τίποτα! Ή μπορεί και όχι…

Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά αποκάλυψε on air πως συνάντησε από κοντά τον Μάικλ Τζόρνταν σε εστιατόρια της Νέας Υόρκης και όχι μόνο του μίλησε, αλλά του ζήτησε να βγάλουν και μια σέλφι.

Ο ίδιος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η καλλιτέχνιδα, δεν δέχτηκε, της αρνήθηκε, ενώ οι securities έσπευσαν να την απομακρύνουν από κοντά του.

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα