Δυστύχημα στα Σπάτα: H Daily Mail δίνει μία νέα εκδοχή για τον θάνατο του 21χρονου Βρετανού

Η Daily Mail σύμφωνα με έρευνα που έγινε από τα μέλη της οικογένειας του νεαρού που σκοτώθηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου στα Σπάτα αναφέρει μία άλλη εκδοχή για το πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα.

Ο 21χρονος βρετανός βρήκε τραγικό θάνατο όταν λίγο μετά την προσγείωση του ελικοπτέρου που επέβαινε στα Σπάτα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε κοντά στο ορκίζομαι υλικά τον κοπτερου η οποία κυριολεκτικά τον διαμέλισε.

Η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει μία νέα εκδοχή για το πώς έγινε Το δυστύχημα και έχασε τη ζωή του ο βρετανός τουρίστας

«Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά επικεντρώνεται πλέον στην περίπτωση ο Τζακ να ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο ελικόπτερο και γι’ αυτό ξαφνικά επέστρεψε σε αυτό, για να το πάρει. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία των καταθέσεων, αλλά κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με εάν κινητό τηλέφωνο στα χέρια του, λίγες στιγμές πριν σκοτωθεί. Όταν ολοκληρώσουμε την έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες» δήλωσε εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας.

Ο Ιωάννης Κονδύλης, επικεφαλής της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, επεσήμανε πως «από τις μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Jack Fenton ήθελε να βγάλει selfie, βρέθηκε ωστόσο στην πίσω πλευρά του ελικοπτέρου. Οι αναφορές λένε ότι ο 22χρονος κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και το είχε στο αυτί του, αλλά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν μιλούσε ή απλά επέστρεφε στους φίλους του».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία